Spring för ett medmänskligare samhälle

Sedan ett par år tillbaka är Bräcke diakoni stolt sponsor till Specialvarvet. Men nu tar vi ytterligare ett kliv och gör det möjligt att springa Göteborgsvarvet 2019 till förmån för vårt arbete med barn och unga med funktionsnedsättningar.

Slå två flugor i en smäll

När du springer för Bräcke diakoni får du inte bara bättre kondis, du bidrar också till vårt arbete med att skapa nya möjligheter för barn och unga med funktionsnedsättning. En session med en terapihund, en specialbyggd cykel eller en extra utflykt gör stor skillnad i barnens liv. Vill du vara med?

Priset för en medmänskligare startbiljett är 1000 kr och då ingår:

 

  • Snygg lila funktionströja från Craft

  • Goodiebag

  • En bra magkänsla!

Är du redo?

Starten går 18 maj 2019, paxa en plats genom att maila oss senast 24/4 så återkommer vi med mer detaljer kring anmälan och betalning.

Skänk direkt

När du ger en gåva, oavsett storlek, är du med och skapar ett medmänskligare samhälle. Dessutom lovar vi att det kommer kännas bra i magen, inte så illa ändå?

Ge en minnesgåva

Med en minnesgåva kan du hedra minnet av en släkting, vän eller familjemedlem. Samtidigt är du med och bygger ett medmänskligare och samhälle där alla är lika mycket värda. 

Ge en högtidsgåva

Födelsedag, dop, konfirmation, examen eller bröllop? Med en högtidsgåva så får presenten extra betydelse för alla inblandade. För att delad glädje är dubbel glädje!

För godhjärtade företag

Med ett aktivt CSR-arbete stärker ni ert varumärke för både kunder och anställda. Med en gåva till oss är ni dessutom med och bygger ett medmänskligare samhälle. En win-win-win.

Kontaktuppgifter

Insamlingsstif. Bräcke diakoni
Box 21062
418 04 Göteborg
031-50 25 00
insamling@brackediakoni.se

Bankgiro: 900-6156
Swish: 900 61 56

"Ett medmänskligare samhälle" - det är Bräcke diakonis vision. Med en bred verksamhet inom vård och omsorg driver vi bl a flera vårdcentraler, äldreboenden och rehabiliteringsverksamheter. Vi har också många verksamheter som riktar sig till barn, ungdomar och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar. Med över 90 år i branschen är vi nu piggare än någonsin!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på Facebook eller twitter så missar du inga nyheter från oss.